Efect Termic!


In acest tutorial va voi arata cum sa faceti efect termic unei poze.
Prima data descarcati aceasta poza in PC-u vostru:

Si o deschideti in PhotoShop.
Dupa ce ati deschiso va duceti la Image -> Adjustments -> Hue/Saturation:

Si faceti setarile din imaginea urmatoare:

Dupa asta va duceti la layere si faceti o dublura la layer:

Acuma va duceti la Filter -> Blur -> Gaussian Blur…:

Si faceti setarile din imaginea urmatoare:

Va duceti la layere si selectati la layeru dublura Overlay:

Acuma tineti apasat pe Ctrl si selectati cu click-u ambele layere si dati click dreapta si selectati Merge Layers..:

Dupa care dati click dreapta pe layeru care o ramas si ii faceti o dublura:

Acuma va duceti la Filter -> Blur -> Motion Blur..:

Si faceti setarile din imaginea urmatoare:

Dupa ce ati facut setarile, va duceti la layere si selectati la primu layer Overlay:

Dupa asta tot la layere creati un nou layer, si il colorati cu culoarea ALBA (folositi Brush Tool ) dupa care selectati Overlay:

Dupa asta mai faceti iara un layer si il colorati cu culoarea aceasta: 000099 , dupa care selectati Overlay si Opacitatea de 57%:

Dupa care va duceti la Filter -> Render -> Clouds:

Dupa asta mai faceti iara un layer si il colorati tot cu ALB si selectati Difference:

Dupa asta va duceti la primu layer de jos care nu a fost modificat si faceti o dublura:

Si tineti apasat cu click pe dublura si o mutati ca si in poza:

Si cam acesta este rezultatul final:

Bafta!

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: